Οι βόμβες του Νίκου Κοτζιά, αναμένεται όχι μόνο να συνεχιστούν, γιατί πολλοί εκτιμούν ότι έχει κι άλλα να… βγάλει στη φόρα, αλλά θα προκαλέσουν και ισχυρούς τριγμούς στην κυβέρνηση και στην Κουμουνδούρου. Ήδη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Πάνο Καμμένου «κλείνουν» το μάτι στον πρώην υπουργό που δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την «βεντέτα» με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Όμως, τα πυρά του και τα υπονοούμενα του Νίκου Κοτζιά, φαίνεται ότι δεν περιορίζονται μόνο στον Πάνο Καμμένο.

Η νέα πληγή που ανοίγει ο Νίκος Κοτζιάς στην κυβέρνηση, που εκτιμάται ότι είναι και μέρος από όσα αναφέρονται στην επιστολή παραίτησής του προς τον πρωθυπουργό, αφορά τα όσα αποκάλυψε χθες ότι ειπώθηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο κ. Κοτζιάς αποκάλυψε με την συνέντευξή του στο Creta TV, ότι ο Καμμένος δεν μίλησε μόνο για μυστικά κονδύλια, αλλά «είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση, για να αγοράζει ξένους».

Έχει σημασία και το πώς συνέχισε την κουβέντα του καθώς ανέφερε: «Ουδείς απάντησε, πλην εμού. Κανένας υπουργός, ούτε ο Πρωθυπουργός. Κι εγώ είπα τότε, ότι σε μια κυβέρνηση που ανέχεται να παραβιάζεται η πολιτική της και η παραβίαση να καλύπτεται από έναν τόνο λάσπης, δεν μπορώ να συμμετέχω».