Πονοκεφάλους εξακολουθεί να προκαλεί στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ο τέως υπουργός των Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. Μάλιστα σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο και τη στήλη του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ έπειτ από μια σύντομη επικοινωνία που είχε με τον πρώην υπουργό «οι πονοκέφαλοι δεν θα ξεπεραστούν, ακόμη και αν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καταπιούν ένα φορτηγό αναλγητικά».

Η μεγαλύτερη απόδειξη; Αρκεί μόνο κάποιος να ρίξει μια ματιά στο πρόγραμμα του πρώην υπουργού… Πιο συγκεκριμένα δεν είναι μόνο που πηγαίνει αύριο στην Κομοτηνή για να μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει το ΠΡΑΤΤΩ του στην περιοχή. Είναι ότι την επόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Πέμπτη, μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη όπου το μεσημέρι θα συμφάγει με… «μακεδονολόγους» καθηγητές και το βράδυ της ίδιας μέρας θα συναντηθεί με στελέχη του ΠΡΑΤΤΩ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εξετάσουν τα περαιτέρω βήματα της παράταξης.

Τι άλλο θα κάνει; Θα συναντηθεί κατά πάσα πιθανότατα με τον Γιάννη Μπουτάρη, που τους συνδέουν τόσα πολλά και κυρίως η θέση τους για το ονοματολογικό των Σκοπίων…