Πριν από περίπου είκοσι χρόνια η τηλεοπτική κάµερα κατέγραψε τις φαινοµενικά ασυνάρτητες δηλώσεις ενός αθλητικού παράγοντα της οµάδας του Εδεσσαϊκού, οι οποίες έγιναν κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, καθώς είχαν προηγηθεί σκηνές έντασης σε έναν αγώνα µε την Καλαµαριά, και αυτό είχε ως µεταγενέστερο αποτέλεσµα τον διαδικτυακό διασυρµό του συγκεκριµένου ανθρώπου. Αναφέροµαι στον Θωµά ή Μάκη Μάτσιο, τον πρώην αντιπρόεδρο της ποδοσφαιρικής οµάδας του Εδεσσαϊκού, πατέρα δύο ενήλικων πλέον αγοριών, µε µια σύζυγο που στέκεται βράχος δίπλα του, έναν άνθρωπο που έβαλε λεφτά από την τσέπη του για την αγαπηµένη του οµάδα και την «πάτησε» οικονοµικά.

Για κακή του τύχη, η επίµαχη δήλωσή του πριν από είκοσι χρόνια, όταν διετέλεσε θεσµικός παράγοντας στη συγκεκριµένη ΠΑΕ, έµελλε να τον κυνηγά στο υπόλοιπο της ζωής του. Το χειρότερο όµως είναι πως η αναφορά στο πρόσωπό του, ως παράδειγµα κωµικής ασυναρτησίας, χρησιµοποιήθηκε στα µέσα της εβδοµάδας από τον Αλέξη Τσίπρα στη συζήτηση που έγινε στη Βουλή για τη συνταγµατική αναθεώρηση, για να στηλιτεύσει τη στάση του Κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Τσίπρας, που υποτίθεται είναι ένας ηγέτης της Αριστεράς, ο οποίος τιµά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δεν προσβάλλει τους συµπολίτες του µε όρους υφολογικής συµπεριφοράς, έφτασε στο σηµείο να χλευάζει τον Μ. Μάτσιο για να κερδίσει πόντους στην αντιπαράθεσή του µε τον Κ. Μητσοτάκη.

Διαβάστε περισσότερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας.