Τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά ετοιµάζεται να ανεβεί ο Μάριος Γεωργιάδης, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret». Ο γιος του Βασίλη Λεβέντη και της Νατάσας Μεντεσίδου και βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων βρήκε την «πριγκίπισσά» του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα ο γοητευτικός και ταλαντούχος πολιτικός έχει ήδη αρραβωνιαστεί, χωρίς να πάρει είδηση κανείς, αφού γενικότερα κρατάει χαµηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και θέλει να προβάλλεται µόνο µέσω των βουλευτικών του καθηκόντων.

Την περασµένη Πέµπτη ο νεαρός αντιπρόεδρος της Βουλής έγινε 42 ετών και αποφάσισε να το µοιραστεί δηµόσια, ανεβάζοντας µια φωτογραφία στην οποία εικονιζόταν ο ίδιος µπροστά από µία τεράστια τούρτα, αγκαλιά µε τη σύντροφό του. Ποια είναι όµως η µελαχρινή καλλονή, που την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα;

Το όνοµα της είναι Ρία Τσούµα, είναι 27 ετών και είναι ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «Ελαία», που εδρεύει στην Ανω Γλυφάδα. Συγκεκριµένα, κάνει µελέτες διακόσµησης και σχεδιασµού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων µε φυτά.

Διαβάστε περισσότερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας.