Πλέον είναι σαφές και δεν χωρά καμία αμφιβολία πως η εμμονή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εναντίον του γνωστού εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη θα πρέπει να αξιολογηθεί απ’ όσους ειδικεύονται στην μελέτη τέτοιων συμπεριφορών.

Διότι πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι στην απέλπιδα προσπάθεια του να στήσει ένα ακόμη fakeκατηγορητήριο για το πρόσωπο του προέβη σε μια άθλια στρεψοδικία των γεγονότων και της αλήθειας.

Άρχισε να παραθέτει από το βήμα της Βουλής παλαιά δημοσιεύματα των εντύπων του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και να τα συνδέει ευθέως με τον Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος εκείνη την περίοδο δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα.

Στην συντριπτική τους πλειονότητα τα δημοσιεύματα που κράδαινε με απίστευτη υποκρισία ο κ. Τσιπρας και τα απέδιδε ψευδώς στον Ευάγγελο Μαρινάκη προέρχονταν από την περίοδο ο ΔΟΛ ανήκε στον Σταύρο Ψυχάρη. Τον άνθρωπο που ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας συναντούσε εκείνη την εποχή κρυφά και με μοναδικό μάρτυρα μια γάτα Ιμαλαΐων.