Μια έκπληξη περιμένει τους συνέδρους της Νέας Δημοκρατίας κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο που φιλοξενεί το συνέδριο συναυλία με το νεανικό μουσικό συγκρότημα των Onirama.

Τα parapolitika.gr βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στις τελευταίες πρόβες που έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης και το συγκρότημά του, που ετοιμάζουν μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου. Ο σκοπός της συναυλίας είναι φιλανθρωπικός, για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου, το γνωστό εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον υποψήφιο πρόεδρο της Κομισιόν, Μάνφρεντ Βέμπερ, επισκέφτηκαν την Κιβωτό του Κόσμου, με τον ιδρυτή της, Πατέρα Αντώνιο, να ενημερώνει τους δύο πολιτικούς ηγέτες για τη δράση της Κιβωτού, υπογραμμίζοντας ότι όσα έχουν επιτύχει είναι αποτέλεσμα της συμβολής των περίπου 3.000 εθελοντών της οργάνωσης καθώς και των υποστηρικτών της.