Η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε το «παρών» στο 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η πρώην υπουργός είχε μεταβεί στις ΗΠΑ από τον Οκτώβριο προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένο χειρουργείο. Μάλιστα η επέστρεψε τα τελευατία 24 ωρα στην Ελλάδα και την Κυριακή βρέθηκε στο Συνέδριο. Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ξεκίνησε την ομλία του καλωσορίζοντάς τη.

Μετά το τέλος της ομιλίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και αδελφού της η Ντόρα Μπακογιάννη συγκινημένη έσπευσε να αγκαλιάσει και να φιλήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η επέμβαση που έκανε η κ. Μπακογιάννη αφορούσε το πρόβλημα που έχει στο πόδι της, το οποίο την ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό. Υπενθυμίζεται, δε, πως είχε υποβληθεί ήδη σε μία εγχείρηση τον Ιούνιο.

Μετά από δύο μήνες, λοιπόν, κι έχοντας ακόμη το πρόβλημα στο πόδι της να την ταλαιπωρεί, παρευρέθηκε στο Συνέδριο του κόμματος επισημαίνοντας χαρκτηριστικά πως έχει πολλή όρεξη κι αναμένεται να πει πολλά από το βήμα της Βουλής.