Μπορεί το τελευταίο διάστημα η απόσταση μεταξύ τους να είχε μεγαλώσει, ωστόσο ο νυν και ο πρώην υπουργός Παιδείας φαίνεται να τα... βρήκαν τρώγοντας κοψίδια.

Ο λόγος για τον Νίκο Φίλη και τον Κώστα Γαβρόγλου, οι οποίοι είχαν συγκρουστεί εσχάτως για την αναγνώριση τίτλων σπουδών διεθνών οργανισμών, με τη μεταξύ τους κόντρα να λήγει με την... επικράτηση του κ. Φίλη, αφού η σχετική διάταξη του υπουργείου Παιδείας αποσύρθηκε.

Οι δυο τους, ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, φαίνεται να προχώρησαν στην αποκατάσταση των σχέσεών τους με τη συνοδεία μεζέδων. Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή βρέθηκαν στη Λιβαδειά λόγω των εγκαινίων του Μουσικού Σχολείου της πόλης, αλλά δεν έχασαν την ευκαιρία και μετά την τελετή έσπευσαν σε γνωστό μεζεδοπωλείο.

Οι δύο άνδρες με την πολυπληθή συνοδεία τους φυσικά -προσκεκλημένοι από τη δήμαρχο Λεβαδέων, Γιώτα Πούλου- βρέθηκαν στην πιο γνωστή ταβέρνα (όνομα και πράγμα), «Τα κοψίδια».

Εκεί τους υποδέχθηκαν οι ιδιοκτήτες, ο κ. Γιώργος και η κ. Γιάννα, φροντίζοντας να ικανοποιήσουν και με το παραπάνω κάθε... γευστική τους επιθυμία. Παϊδάκια, κοντοσούβλι, γουρουνόπουλο, αρνάκι είναι μερικά από τα... κοψίδια που δοκίμασαν ο κ. Γαβρόγλου και ο κ. Φίλης, με τους ίδιους να μένουν καταγοητευμένοι από την κουζίνα της τοπικής μαγείρισσας.

Φυσικά, η πολιτική δεν είχε καμία θέση στο τραπέζι, παρά μόνο το καλό φαΐ, το άφθονο αλκοόλ, ακόμη και ο χορός. Βεβαίως, όσο καλό και αν είναι το φαγητό, αν δεν υπάρχει ισάξιο επιδόρπιο χάνει τη... γλύκα του. Γι’ αυτό, μετά τα κοψίδια, στο τραπέζι έφτασαν μεγάλες πιατέλες με ζεστούς, λαχταριστούς λουκουμάδες με σοκολάτα.