Πανικός είναι το λιγότερο που θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει αυτό που έγινε την Παρασκευή 04/01 το βράδυ στο κτήμα Santa Maria Στην Παιανία όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την ονομαστική εορτή του Βουλευτή και Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου. Η καταρρακτώδης βροχή αλλά και το πολικό ψύχος δεν στάθηκαν εμπόδιο στην άνευ προηγουμένου προσέλευση του κόσμου, η οποία ξεπέρασε τις 3.000.

Από την έξοδο της Αττικής Οδού είχαν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων και οι υπάλληλοι των διοδίων έκπληκτοι ρωτούσαν τους διερχόμενους τι συμβαίνει στην Παιανία. Η τροχαία κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να ρυθμίσει την κυκλοφορία ώστε να καταφέρει να διευκολύνει την προσέλευση του κόσμου. Ο Βασίλης Οικονόμου κατά την διάρκεια της ομιλίας του έντονα συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο που κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες έδωσε το ηχηρό παρόν στην εκδήλωση του, προμηνύοντας την συντριπτική επικράτηση της ΝΔ στα Μεσόγεια αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Το παρόν έδωσε και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος σημειωτέον για να καταφέρει να φτάσει στο χώρο της εκδήλωσης αναγκάστηκε να περπατήσει πάνω από ένα χιλιόμετρο με καταρρακτώδη βροχή. Στην ομιλία του ο Αντιπρόεδρος δεν παρέλειψε να αναφέρει το αξιόλογο έργο που επιτελεί ο Βασίλης Οικονόμου στον Τομέα Υγείας της ΝΔ, τονίζοντας πως είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παρόντες ήταν και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδας, Δημήτρης Μάρκου, ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης και πλήθος άλλων παραγόντων του ιατρικού και πολιτικού κόσμου. Τα Μεσόγεια με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς «ντύθηκαν» μπλε και κινήθηκαν σε ρυθμούς σαρωτικής νίκης και για τον Βασίλη Οικονόμου, αλλά και για το κόμμα της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.