«Φωτιές» έχει ανάψει στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ η στήριξη που φαίνεται να παρέχει ο Γιώργος Καμίνης στο πρόσωπο του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, τη στιγμή μάλιστα που σύμφωνα με τους παροικούντες στην «πράσινη Ιερουσαλήμ», η ΝΕ του Κινήματος Αλλαγής στο Νότιο Τομέα έχει πάρει ομόφωνη απόφαση υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Στέφα.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται να ήταν η παρουσία του δημάρχου Αθηναίων στην ονομαστική εορτή του νυν δημάρχου Αργυρούπολης στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Αθηναίων επέλεξε να δείξει με τον πιο επίσημο και ξεκάθαρο τρόπο την προτίμησή του, σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας και δεν διαψεύστηκαν από τον ίδιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έσπασαν τα τηλέφωνα σε στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη από μέλη και φίλους του κόμματος στον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, που ζητούσαν εξηγήσεις και διευκρινήσεις τόσο από τα μέλη της Επιτροπής Αυτοδιοίκησης όσο και από υψηλά ιστάμενους στην κομματική ιεραρχία.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο για τεράστιο πολιτικό φάουλ του Γιώργου Καμίνη, επισημαίνοντας ότι εκ του θεσμικού του ρόλου, ως υπεύθυνος της Αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής, θα έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικός και να σέβεται τις αποφάσεις των οργάνων που έχουν ληφθεί συλλογικά.

Δεν λείπουν ωστόσο και οι κακές γλώσσες που μιλούν για άγχος του Γιώργου Καμίνη εν όψει της μάχης του σταυρού που ετοιμάζεται να δώσει ως υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής, στις επερχόμενες ευρωεκλογές.