Μπορεί το τελευταίο διάστημα να γίνεται χαμός κοινοβουλευτικά, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται ότι αγγίζει όλους τους βουλευτές.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ πλέον, με μεταγραφή από την Ενωση Κεντρώων, αφού έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και υπερψήφισε την Συμφωνία των Πρεσπών βγήκε και διασκέδασε με την ψυχή της.

Στα social media τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο με το έξαλλο τσιφτετέλι της. Πληθωρική σε όλες τις τις κινήσεις η κυρία Μεγαλοοικονόμου και ο χορός της δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση που βρέθηκε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ήταν για την κοπή της πίτας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και εκεί βρέθηκαν και ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αναστάσιος Πετρόπουλος, ο Γιώργος Βλάχος, εκπροσωπώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Χαρά Καφαντάρη και η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Θεόδωρος Φορτσάκης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, από τη ΝΔ, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γιώργος Καρράς, από το ΚΙΝΑΛ, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο Γιώργος Ζησσιμάτος, εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Γιώργος Πατούλης υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο Λουκάς Αποστολίδης από το ΚΙΝΑΛ, πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και οι υποψήφιοι στις εκλογές με τη ΝΔ Σάκης Ιωαννίδης και Ζωή Ράπτη.