Στο Μάτι έκοψε την πίτα της η Εύη Χριστοφιλοπούλου με την παρουσία πολλών φίλων από όλη την Αττική, στελεχών και βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής.

Συγκεκριμένα, στο Ξενοδοχείο Μάτι βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι:

Δημήτρης Κρεμαστινός, Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Κουτσούκος, Βασίλης Κεγκέρογλου, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Γιώργος – Δημήτριος Καρράς, Κώστας Σκανδαλίδης, Μανώλης Όθωνας, Χρήστος Πρωτόπαπας, Λίνα Μενδώνη, Άννα Παναγιωταρέα, Σπύρος Καρανικόλας, νυν, πρώην και υποψήφιοι Δήμαρχοι, υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και συνυποψήφιο της κας Χριστοφιλοπούλου στο εθνικό ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής για την Ανατολική Αττική.

Ο τόπος συμβολικός, αφού όπως είπε η βουλευτής Αττικής το Μάτι, ο Νέος Βουτζάς, ο Προβάλινθος και οι άλλοι οικισμοί που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου πρέπει να γίνουν καλύτεροι απ’ ότι πριν και γι’ αυτό πρέπει να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας.

Τα φλουριά ήταν δύο και έπεσαν στην Επιτροπή Κατοίκων του Ματιού και στους Πυροσβέστες και Εθελοντές Πυροσβέστες. Και να φανταστεί κανείς ότι δεν ήταν στημένο!