Σε αχώριστο δίδυμο εξελίσσονται οι κολλητοί και κουμπάροι Νίκος Παππάς και Κωστας Βαξεβάνης. Την ώρα που το secret παρουσίαζε (σήμερα ) φωτογραφικό στιγμιότυπο από την έξοδό τους στα μέσα της εβδομάδας σε ψαροταβέρνα του Μοσχατου, οι δυο τους απολάμβαναν (πριν από λίγο) τον σαββατιάτικο καφέ τους σε γνωστή καφετέρια στην Λεωφόρο Άνοιξης.

Οι τακτικές -κοινές- εμφανίσεις των δυο φίλων καταδεικνύουν περίτρανα αυτό που ψιθυριζόταν εδώ και καιρό στις δημοσιογραφικές πιάτσες.

Ότι δηλαδή ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα έχει αναλάβει εργολαβικά την παροχή πληροφόρησης στον εκδότη-σύμβολο της πρώτης φοράς αριστερά. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν ότι ο Νικος Παππας, «ηγείται» του μηχανισμού της νέοκομμουνιστικής προπαγάνδας, ο οποίος λειτουργεί παράλληλα με τον επίσημο επικοινωνιακό επιτελείο του Δημήτρη Τζανακοπουλου.

ΥΓ: Φανταζεστε τον αρμόδιο για τα ΜΜΕ υπουργό της ΝΔ να ξημεροβραδιαζόταν με τον οποιοδήποτε ιδιοκτήτη media, τι... αποκαλύψεις θα έκανε ο Βαξεβάνης και τι σενάρια θα έφτιαχνε ο Παππάς;