«Θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου, αλλά και σχεδόν όλο το υπόλοιπο πάνελ σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, στον ΣΚΑΙ.

Ολα ξεκίνησαν από ένα «ρεσιτάλ» Μεγαλοοικονόμου, κατά το οποίο επιτέθηκε στον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη. Σαν άλλος Γιάνης Βαρουφάκης, η κ. Μεγαλοοικονόμου είπε ότι έχει ηχογραφημένες συνομιλίες με τον κ. Λεβέντη, στις οποίες -λέει- της ζητούσε να παραιτηθεί της έδρας της, έναντι του γιου του Μάριου Γεωργιάδη.

«Θα πάω στον Εισαγγελέα. [...] Είπα να μην τρίβεται ο κ. Λεβέντης στη γκλίτσα του τσοπάνη. [...] Εγώ θα παραιτηθώ αλλά τον Λεβέντη θα τον ξεμπροστιάσω. [...] Να βγει τώρα (σ.σ. στον αέρα) σε ντιμπέιτ. [...] Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τον προδώσω» φώναζε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, χτυπώντας το τραπέζι μπροστά της.

Ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, που καθόταν δίπλα της, της ζήτησε να μη χτυπά το τραπέζι, ενώ όταν εκείνη αντέδρασε έντονα, λέγοντάς του «έχεις κάνει τον γύρο των κομμάτων», της είπε «είσαι ασύδοτη, γραφική και γελοία».

«Σιγά τον πολυέλαιο ρε Οικονόμου. Με το Επικρατείας ήρθες, θα μιλήσω όσο θέλω» συνέχισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτιθέμενη και στον συντονιστή της εκπομπής Γιώργο Αυτιά, με τον κ. Οικονόμου να της λέει «άντε από δω, ξεφτιλίστηκες».

«Εσύ είσαι γελοίος» προσέθεσε η κυρία Μεγαλοοικονόμου, και σηκώθηκε από τη θέση της, απειλώντας να φύγει από την εκπομπή.

Η βουλευτής της Β΄ Πειραιά εξέφρασε ωστόσο την πικρία της για το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει αφήσει απροστάτευτη στις επιθέσεις του Βασίλη Λεβέντη.

Στη συνέχεια η κ. Μεγαλοοικονόμου βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να επιτίθεται λεκτικά κατά πάντων, ενώ το διαφημιστικό διάλειμμα δεν επέτρεψε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις η λογομαχία της με τον κ. Οικονόμου.

Μετά τις διαφημίσεις η βουλευτής εξακολούθησε να είναι έξαλλη και τελικά αποχώρησε φωνάζοντας: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες»!