Πρωταγωνίστρια ενός ακόμη «σόου» έγινε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, αυτή τη φορά στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε επεισόδιο, όταν- εκνευρισμένη με τα όσα έλεγε ο Μάριος Γεωργιάδης- σηκώθηκε από το έδρανό της, πήγε μπροστά του και άρχισε να του κουνά το δάχτυλο φωνάζοντας.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής, η κ. Μεγαλοοικονόμου επιτέθηκε στον Βασίλη Λεβέντη, συνεχίζοντας τη μεταξύ τους κόντρα. Τον κατηγόρησε ότι προέτρεψε «να ετοιμάσουμε το Γουδί, δηλαδή να κάνουμε έναν εμφύλιο, ότι πρέπει να ετοιμαζόμαστε για την Μακρόνησο». Τον κατηγόρησε ακόμα για «οικογενειοκρατία» και ότι έκανε τον γιό του αντιπρόεδρο, ενώ επανέλαβε ότι είχε δηλώσει πώς θα παρέδιδε την έδρα της όταν έφυγε από την Ένωση Κεντρώων αλλά δεν το έπραξε διότι θα την καταλάμβανε ο Καλλιάνος. Τα έβαλε όμως και με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν βγήκε κανένας να με υπερασπιστεί». «Ντρέπομαι που έγινα βουλευτής, ντρέπομαι για την ελληνική Βουλή», είπε η κυρία Μεγαλοοικονόμου δηλώνοντας ότι δεν θα σταματήσει να μιλάει. «Με έχει βαπτίσει η Βέμπο και είμαι υπερήφανη γι’ αυτό», είπε κάποια στιγμή.

Αμέσως μετά, ο Μάριος Γεωργιάδης ζήτησε και πήρε τον λόγο, επί προσωπικού. «Οπως καταλαβαίνετε κ. πρόεδρε, ζήσαμε για άλλη μια φορά τον παραλογισμό μέσα στη Βουλή. Αποκάλεσε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς "κουραμπιέδες", εκτός από τον κ. Τσίπρα... Δεσμεύθηκε δημόσια ότι αν ζητήσουμε την έδρα, θα την παραδώσει», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ενωσης Κεντρώων. Στο άκουσμα αυτών, η κ. Μεγαλοοικονόμου πήγε μπροστά του και άρχισε να του φωνάζει «Να πεις αλήθειες!», κουνώντας το δάχτυλο. «Καθίστε κάτω σας παρακαλώ. Εδώ είναι κοινοβούλιο, δεν είναι πάνελ. Επειδή λέτε για ευτελισμό του κοινοβουλίου, εσείς το ευτελίζετε αυτή τη στιγμή», ήταν η αντίδραση του κ. Γεωργιάδη, ενώ το προεδρείο της Βουλής καλούσε επανειλημμένα τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να καθίσει κάτω.

Νωρίτερα, στην τοποθέτησή της, η κ. Μεγαλοοικονόμου κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «έχετε μέσα στο κόμμα σας βουλευτές που είναι τελείως σεξιστές, τον κ. Γιακουμάτο, τον κ. Οικονόμου και άλλους», προκαλώντας αντιδράσεις. Κατηγόρησε την Φώφη Γεννηματά ότι δεν ψήφισε την απλή αναλογική και «είχε το θράσος να ονομάζει τον Τσίπρα νεοκομμουνιστή ευτελίζοντας το ΚΚ που ήταν αντάρτες ενώ όλοι εσείς οι δεξιοί ήσασταν με τις κουκούλες δωσίλογοι, είστε ίδιοι με την Χρυσή Αυγή».