Ισχυροποιείται η Δημοκρατική Παράταξη στο Τεχνικό Επιμελητηριο, μετά τα γερά θεμάλια που μπήκαν στις προηγούμενες εκλογές. 

Μάλιστα, στην πρώτη γενέθλια πράξη της πέτυχε την εκλογή του Α' Αντιπροέδρου και του Γεν. Γραμματέα στη διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος καθώς και του Αντιπροέδρου στην αντιπροσωπεία ΤΕΕ. Σε όλους τους κλαδικούς συλλόγους μηχανικών έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2019 ολοκλήρωσε την εσωτερική δομή με την ιδρυτική συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών και έθεσε τους στόχους και το όραμά της για τον μηχανικό και την Ελλάδα του 2030.

Σύμφωνα με στελέχη της Παράταξης, τα πρώτα δείγματα από την ανταπόκριση των συναδέλφων τους έχουν γεμίσει αισιοδοξία.

Όπως μας πληροφορούν, την προηγουμενη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, περισσότεροι από 1300 μηχανικοί προσήλθαν στις εσωπαραταξιακές εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων.

«Προχωράμε με θεσμική συγκρότηση, αυτονομία και νέες ιδέες. Δίπλα στον μηχανικό. Με τη συμπόρευση ιστορικών και νέων δυνάμεων του ΤΕΕ. Με ανοιχτές πόρτες, πιστοί στις αρχές της συμμετοχικής δημοκρατίας.Με μόνη ηθική δέσμευση απέναντί σας, την δημοκρατική συγκρότηση και λειτουργία μας», τονίζει με δήλωσή του στο parapolitika.gr ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ και Γραμματέας Δη.Συ.Μ. Νίκος Μήλης.