Βόλος, Κιλκίς, Φάρσαλα, Καλαμαριά, Αμφιλοχία, Μουζάκι, Κέρκυρα, Κυπαρισσία, Κομοτηνή...

Παρακολουθώντας το site και τα social media του Βασίλη Κικίλια, βρήκαμε ότι αυτές είναι οι πόλεις που επισκέφθηκε τους τελευταίους δύο μήνες ο Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ..

Η αφορμή των ταξιδιών ήταν είτε πολιτικές εκδηλώσεις, είτε συνεστιάσεις για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας που πραγματοποιούν οι τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις του κόμματος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανταποκρίνεται θετικά σε όλες τις προσκλήσεις που δέχεται από την περιφέρεια, καθώς, όπως λέει σε συνομιλητές του, «θέλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μεταφέρει το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, το μήνυμα νίκης της Παράταξης, σε όλη τη χώρα». Γι' αυτό και προσπαθεί πάντα να βρίσκει χρόνο, παρά τις υποχρεώσεις του στην εκλογική του περιφέρεια και στη Βουλή.

Τελευταίος σταθμός του, ήταν την περασμένη Τρίτη η Κομοτηνή. Εκεί μίλησε σε μεγάλη εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με θέμα τις πολιτικές προεκτάσεις της συμφωνίας των Πρεσπών.

Αναγνωρίζουμε βέβαια ότι ο Βασίλης είναι αεικίνητος, και σίγουρα από τους λίγους στο κόμμα του που μιλούν τη γλώσσα των νέων ανθρώπων, αλλά ας κάνει και λίγη οικονομία δυνάμεων. Εκλογές πλησιάζουν και η μάχη της Α’ Αθήνας αναμένεται σκληρή…