Συνεχίζει τα ταξίδια του ατάραχος ο Τέρενς Κουίκ για να ενισχύσει – όπως λέει ο ίδιος – την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας προς όφελος των επιχειρήσεων.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών επισκέπτεται από σήμερα την Κένυα και την Αιθιοπία, ως επικεφαλής επιχειρηματικής αποστολής, στο πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας και των ελληνικών επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, στο Ναϊρόμπι και την Αντίς Αμπέμπα θα έχει επίσης επαφές σε πολιτικό επίπεδο, καθώς και συναντήσεις με τις ομογενειακές κοινότητες ενώ στην Αντίς Αμπέμπα θα συναντηθεί με τον Αντιπρόεδρο της Αφρικανικής Ένωσης και με την εκεί επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Ελένη Κύρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουίκ μέσα σε τέσσερα χρόνια στο υπουργείο Εξωτερικών πρόλαβε να οργώσει την υφήλιο κάνοντας δεκάδες ταξίδια από την Τζακάρτα της Ινδονησίας μέχρι την Αιθιοπία, τη Μοζαμβίκη και το Κονγκό και από τη Νέα Υόρκη, τη Βοστόνη και την Ουάσινγκτον μέχρι την Ακτή Ελεφαντοστού, τη Νότια Αφρική, τη Μελβούρνη και την Αδελαΐδα.