Η Ρένα Δούρου, αν θέλει ισότητα, ας μην επικαλείται τη γυναικεία της φύση, όποτε τη συμφέρει, δημιουργώντας παραπλανητικές εντυπώσεις ότι τάχα μου για την τραγωδία στη Μάνδρα ή την Ανατολική Αττική ασκείται κριτική προς το πρόσωπό της γι’ αυτόν τον λόγο. Και κυρίως να παίζει τίμια στο παιχνίδι της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Διότι την ίδια στιγμή που δήλωνε πως δέχεται επιθέσεις επειδή είναι γυναίκα, όταν η Φ.Γεννηματά ζήτησε την παραίτησή της για την τραγωδία στο Μάτι, αυτό που έκανε ήταν να την προσβάλει με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Εβγαλε μια ανακοίνωση σε βάρος της επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ., ισχυριζόμενη πως έκανε πολιτική καριέρα με το όνομα του πατέρα της. Κάτι, βέβαια, που έχει ειπωθεί και για τη δική της καριέρα. Οτι, δηλαδή, ήταν ευνοούμενη του Α.Τσοχατζόπουλου.

Επίσης, δεν ξέρω ποιος τη συμβούλευσε, αλλά στην ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον της Φ. Γεννηματά, έγραψε και μια άλλη μπαρούφα... Ότι η Φ.Γεννηματά ως πρώην υπερνομάρχης Αττικής ευθύνεται για την άναρχη δόμηση και τις πολεοδομικές παραβάσεις σε Μάτι και Μάνδρα. Καμία σχέση όμως, αφού η Νομαρχία Δυτικής και Ανατολικής Αττικής ήταν εκτός δικαιοδοσίας της υπερνομαρχίας Αττικής.

Πηγή: Secret.