Επανήθε στο θέμα της Θωμαρίτας Καλδάρα, της σέξι υπαλλήλου που έχει αποσπάσει στο πολιτικό του γραφείο ο Μάρκος Μπόλαρης, διευκρινίζοντας ότι είναι μία από τις 6 γυναίκες που εργάζονται στο γραφείο του στην Θεσσαλονίκη.

«Φυσικά και δεν έκανα αποδεκτή την παραίτηση» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Θωμαρίτα Καλδάρα, τη γραμματέα που αποσπάστηκε στο πολιτικό του γραφείο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και προκάλεσε αίσθηση με τις αισθησιακές φωτογραφίες της στα social media.

Ο υφυπουργός, αρμόδιος για θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας δήλωσε «έκπληκτος για το επίπεδο όχι των ανωνύμων του διαδικτύου αλλά των δήθεν σοβαρών ΜΜΕ τα οποία αναλώθηκαν σε μια ιστορία η οποία τους χαρακτηρίζει για σεξισμό σε βάρος των γυναικών, ρατσισμό και φασισμό που υφέρπει πίσω από αυτές».

Διευκρίνισε δε οτι επιλέγει τους συνεργάτες του με κριτήριο την εργασία τους και την αφοσίωσή τους:

«Εγώ τους επιλέγω με αυτά που μπορούν και κάνουν στο γραφείο και όχι ως Κυπατζής με αυτά που κάνουν στο σπίτι και στην κρεβατοκάμαρα».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη έχει συνολικά έξι γυναίκες ενώ ειδικά για την Θωμαρίτα Καλδάρα είπε ότι «είναι επί 25 χρόνια υπάλληλος και την απέσπασα πριν από ένα μήνα με τις καλύτερες συστάσει,ς για να προωθήσει θέματα του γραφείου στη Θεσσαλονίκη».

Υποστήριξε ακόμα ότι δεν θεωρεί ότι δημιουργείται πολιτικό πρόβλημα γιατί ο σεξισμός και οι ρατσιστικές επιθέσεις αφορούν αυτούς που τα κάνουν.

Υπενθυμίζεται οτι η Θωμαρίτα Καλδάρα υπέβαλε την παραιτησή της από το γραφείο Μπόλαρη η οποία όμως δεν έγινε δεκτή, ενώ σε αναρτησή της σχολίασε Κανιβαλοι- Θωμαρίτα=1-0