Ο «μεταπολιτικός» Ε. Βενιζέλος αποδεικνύει πως δεν εμφορείται από το κουσούρι της μνησικακίας. Ακόμη και σε ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να τον πλήγωσαν την περίοδο που ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ή να τον αποδοκίμασαν δημοσίως ο Ε. Βενιζέλος προσφέρει αγάπη και συγχώρεση.

Την Πέμπτη λοιπόν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων θα έχει την τιμή να παρουσιάσει το βιβλίο ενός πολιτικού, ο οποίος διεγράφη επί προεδρίας του από το ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια πολιτεύτηκε επιτυχώς με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου και παραμένει.

Ο πολιτικός αυτός είναι ο Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος όταν εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ του Ε. Βενιζέλου τον κατηγορούσε πως «έχει μετατρέψει το κόμμα σε εμιράτο από διορισμένους παρατρεχάμενους». Συμπαρουσιαστής του Ε. Βενιζέλου στο βιβλίο του Μάρκου Μπόλαρη με τίτλο «Πολιτική του τόπου, Ποιητική του τρόπου» θα είναι ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ξυδάκης, με τον οποίο επίσης είχε συγκρουστεί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όταν είχε κάνει εκείνη την περίφημη δήλωση πως «η Ελλάδα και με τη δραχμή μεγαλούργησε».

Παρέλειψα δε να σας αναφέρω πως στο πάνελ των ομιλητών θα βρίσκεται και ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος, οπότε ο Ε. Βενιζέλος έχει έναν λόγο παραπάνω να διακηρύξει το «αγαπάτε αλλήλους». Και από την «Αριστερά» του Α. Τσίπρα.