Πλήθος κόσμου, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, βουλευτών και πανεπιστημιακών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, στη Μαντζάρου 3, η εκδήλωση του καθηγητή Ιατρικής και υποψήφιου πρύτανη του ΕΚΠΑ, Στάθη Ευσταθόπουλου.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ευδιάθετος συνομίλησε με τους παριστάμενους και τον συνδέει προσωπική φιλία με τον κ. Ευσταθόπουλο.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κώστας Τσιάρας, ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Κώστας Βλάσης, ο Κώστας Κατσαφάδος, ο Γιάννης Ανδριανός, ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο Βασίλης Γιόγιακας καθώς και πλήθος στελεχών της ΝΔ.

Επίσης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Γιώργο Πατούλη στον Κεντρικό Τομέα και στον Πειραιά, Γιώργος Δημόπουλος και Σαράντος Ευσταθόπουλος, αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οικοδεσπότες της Μαντζάρου 3, Γιάννης Μαρτάτος και Βαγγέλης Πιττερός, έχουν καταφέρει να μετατρέψουν τον φιλόξενο χώρο τους σε πόλο έλξης για κάθε είδους εκδηλώσεις και πολιτικές «ζυμώσεις» ενόψει και των εκλογών.