Οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι την διεύρυνση που επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ανακοίνωση των μελών της εκλογικής επιτροπής για την «Προοδευτική Συμμαχία» που ανακοινώθηκε εχθές.

Ενώ η αρχική λίστα, που δόθηκε στη δημοσιότητα, περιελάμβανε το όνομα του Άγγελου Αγραφιώτη, τον οποίο είχε προτείνει η Κίνηση «Χάρτα19», στη συνέχεια αυτό αφαιρέθηκε. 

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Αγραφιώτης είχε κοπεί από τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής και προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της Κίνησης «Χάρτα19» του Λάμπρου Ρώσση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «κόψιμο» του κ. Αγραφιώτη από την Επιτροπή οφείλεται σε έντονες αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία, που διαμύνησαν στην Κουμουνδούρου ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθούν τη συγκεκριμένη επιλογή. 

Έτσι, μετά τα νέα δεδομένα η λίστα αναμορφώθηκε, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση, προφανώς για να περάσει στα χαμηλά και να μη δημιουργηθούν αρνητικές εντυπώσεις με το «καλημέρα»

Ωστόσο, για δική σας ενημέρωση σας παρουσιάζουμε τόσο τη λίστα με τους εκπροσώπους της Κινησης «Χάρτα19» που δόθηκε αρχικά στη δημοσιότητα, η οποία περιελάμβανε το όνομα του Άγγελου Αγραφιώτη, όσο και τη νέα λίστα, όπως αυτή δημοσιεύθηκε σήμερα στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, από την οποία φαίνεται να απουσιάζει το όνομα του, το οποίο αντικαταστάθηκε με αυτό του Χρήστου Παναγιωτόπουλου. 

Η αρχική λίστα

Η δεύτερη λίστα