Στην ομιλία του Βασίλη Φεύγα προς τους ετεροδημότες της Αιτωλοακαρνανίας μίλησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας γνωρίζεται με τον Κωστή Χατζηδάκη από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ, ενώ μετά συνεργάστηκαν στην πρώτη θητεία του στην Ευρωβουλή μέχρι, όπως είπε, να τον «κλέψει» ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, το 2004 όταν κατέβηκε για πρώτη φορά βουλευτής στη Β΄Αθηνών. 

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μίλησε για την κοινή τους πορεία όταν ο Βασίλης Φεύγας υπεύθυνος σχολής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ο ίδιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ενώ για την πορεία του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ανέβηκε σκαλί σκαλί όχι από τον 6ο όροφο όχι από το ασανσέρ» και έγινε ένας επιτυχημένος άνθρωπος.

«Ο Βασίλης Φεύγας για να φτάσει σήμερα εδώ διένυσε μια τεράστια απόσταση. Δεν ήταν πλούσιος, δεν ήταν «ευγενής», δεν είχε ευνοϊκό σημείο αφετηρίας στη ζωή του. Ο Βασίλης είναι ένας από εσάς, ένας από εμάς. Ανέβηκε σκαλί-σκαλί μέχρι τον 6 όροφο και όχι με το ασανσέρ. Τέλειωσε με επιτυχία τις σπουδές του εδώ, έκανε το μεταπτυχιακό του στην Αγγλία, παράλληλα με τη δουλειά του στο γραφείο, πέτυχε να τον διαλέξει ως συνεργάτη του ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ένα πετυχημένος άνθρωπος και ένας πετυχημένος οικογενειάρχης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «σταυρώστε τον Βασίλη Φεύγα στις εκλογές, για να μπορείτε να τον "σταυρώνετε και μετά τις εκλογές».