Την αντίδραση στελεχών του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσε η φωτογραφία που δημοσίευσε το parapolitika.gr, που έδειχνε τον Απόστολο Κατσιφάρα να βρίσκεται με τον Θάνο Μωραϊτη και τον Πέτρο Κόκκαλη, σε μπαράκι στο Μεσολόγγι. 

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στη Δυτική Ελλάδα, αποτελεί η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Ανδρέας Κελεπούρης, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας και «Ανδρεοπαπανδρεικος» μέχρι το... κόκκαλο.

Να σημειωθεί ότι το 2105 ο κ. Κελεπούρης είχε ακολουθήσει τον Γιώργο Παπανδρέου στο ΚΙΔΗΣΟ, συμμετέχοντας στις εκλογές ως υποψήφιος του. 

Ο κ. Κελεπούρης εξαπολύει πυρά κατά των πρώην συντρόφων του, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «στο πολιτικό τους όμως DNA υπάρχει μόνο ένας ο ΑΚΗΣ», προσθέτοντας στη συνέχεια ότι «ξεζούμισαν» τη Δημοκρατική Παράταξη για προσωπικά οφέλη και δεν την υπερασπίστηκαν ποτέ.

Αυτά ήταν πάντα ...τρία καλά Παιδιά. Ενίοτε και.... Πρόθυμοι! Οι δύο ειδικά σκληροί δήθεν Παπανδρεϊκοί , ο μικρός έπαιζε και το διάδοχο.

Στο πολιτικό τους όμως DNA υπάρχει μόνο ένας ο ΑΚΗΣ.

Ένοιωθαν πολιτικά άστεγοι όταν όλοι εμείς κατοικούσαμε στα <χαλάσματα>> της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης που τέτοιοι τύποι την έκαναν μικρή. Την <ξεζούμισαν>> για προσωπικά οφέλη και δεν την υπέρ ασπρίστηκαν ποτέ.

Στην υγειά μας, τώρα έχετε επιλογή.... απευθείας Σταυρό στην Διαπλοκή.

Εσείς θα ψηφίζεται Πέτρο Κόκκαλη...και με την ψήφο την δική μας θα πουλάτε εκδούλευση στο Νίκο Παπανδρέου. Αυτή την φορά δεν... <σφάξαν>>.