Ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο υπήρξε κατά τη συνάντηση του αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.
Σύμφωνα με τη Real News ο κ. Καμμένος ξέσπασε ενώπιον του προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας σε λυγμούς ενώ του διαμήνυσε πως ότι του ζητήσει εκείνος, θα το κάνει: «Μακαριώτατε, εάν εσείς μου ζητήσετε να ρίξω την κυβέρνηση, να ξέρετε ότι θα το κάνω. Να ξέρετε, όμως, ότι αυτό δεν θα είναι υπέρ του έθνους. Ο μόνος που θα ωφεληθεί θα είναι η Τουρκία». Ωστόσο, ο κ. Ιερωνύμος δεν φαίνεται πως ήταν πρόθυμος για κάτι τέτοιο.
«Η χώρα δεν αντέχει άλλους διχασμούς. Εδώ δεν είμαστε για να συμφωνήσουμε σε όλα. Είμαστε για να βρούμε μαζί λύσεις», νωρίτερα είχε αναφέρει στη συνάντηση ο πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αρχιεπίσκοπος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος απέναντι στον υπουργό παιδείας και εξήρε το γεγονός ότι πρόσφατα σε βάπτιση που ήταν ανάδοχος γνώριζε απ' έξω το «Πιστεύω» και το «Πάτερ Ημών». «Μου είπε ο Πρωτοσύγκελλός μου ότι ο υπουργός βάφτισε πρόσφατα ένα αγοράκι και ήξερε απέξω το «Πιστεύω» και το «Πάτερ Ημών» και όλες τις προσευχές», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ιερώνυμο