Η κυβέρνηση από την αρχή του βίου της σχεδιάζει στον αέρα ακολουθώντας την πεπατημένη των προηγούμενων κυβερνήσεων των Παπαδήμου και Παπανδρέου, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης στην συνέχεια τόνισε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αποχωρήσει από την αποικιοκρατική επιτήρηση σημειώνοντας πως δυστυχώς το οικονομικό πρόβλημα της χώρας έχει μπει σε μια σκοτεινή τροχιά. Όσο για τις προθέσεις του κόμματος του είπε ότι οι σημερινές πολιτικές θα ανατραπούν με ένα νέο πρόγραμμα και παράλληλα δήλωσε πως η χώρα θα εγκαταλείψει τη λιτότητα και θα κάνει μια πολιτική στήριξης προς τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες και επανεκκίνηση της οικονομίας.
Αναφορά έκανε για τις εξαγγελίες Τσίπρα στην ΔΕΘ λέγοντας ότι παρουσιάστηκε ένα πρόγραμμα επανεκκίνησης της οικονομίας και στήριξης των αδύναμων χωρίς όπως είπε- αυτό το πρόγραμμα να διαμορφώνει ελλείμματα και οι πηγές εσόδων να προέρχονται από εσωτερικούς πόρους,.
Τέλος, επισήμανε την ανάγκη για μεγάλη διαγραφή του χρέους από την οποία όπως είπε εξαρτάται η επιβίωση της χώρας ενώ τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση νίκης του στις εκλογές θα προχωρήσει στην ακύρωση των μνημονίων.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1-ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ-ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ by Parapolitika.Gr on Mixcloud