Ο Χρήστος Ζώης μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή secret με την Ανθή Βούλγαρη και τον Σταύρο Παπαντωνίου. 

Για την μικρή ΔΕΗ είπε: Υπάρχουν δύο θέματα, το ένα είναι αυτό με την μικρή ΔΕΗ που είναι προαπαιτούμενο από την Τρόικα. Και το δεύτερο είναι το διαδικαστικό που έχει να κάνει με την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για ενστάσεις, για το αν υπάρχει καταρχήν αποτίμηση κόστους και αποτελέσματος. Μια συζήτηση που δεν γίνεται και όπως βλέπο δεν θα γίνει. 

Αν στηρίζει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα: Εμείς έχουμε πει ότι είμαστε αντίθετοι με ότι επιδιώκει η Τρόικα και οι δανειστές μας. Από την άλλη δεν συμφωνούμε με τους λόγους που θέλει να γίνει το δημοψήφισμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τακτισμό που σκοπεύει να στείλει ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις για πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας: Θα είναι πολύ δύσκολη η προσπάθεια να βρεθούν 180 βουλευτές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην παρούσα Βουλή. 

Για τον Κώστα Καραμανλή: Αυτοί που λένε για πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή είναι προβοκάτορες, Εγώ θα τον ήθελα σε έναν ενεργό ρόλο και όχι σε αξίωμα πολιτικής αποστρατείας.