Την άποψη ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ιδιαίτερα κακός στη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας, διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, καθώς και για τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας μίλησε ο Μάκης Βορίδης στον ΒΗΜΑ FM.

Για την παρουσία του ΑλέξηΤσίπρα στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, είπε: «Τον είδα εξαιρετικά κακό και δεν είναι συνήθως, όπως είναι σε φόρμα. Δεν ήταν καλός, διότι γύρισε και είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ότι καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να σκίσει το Μνημόνιο και αυτό προκάλεσε χειροκρότημα από την πτέρυγα της Ν.Δ. Και μετά γυρνάει να πει για να φύγει από το αδιέξοδο ότι θα το σκίσει ο λαός, κάτι που είναι πολύ κακό. (Το δεύτερο σημείο που ήταν) κακό και απαράδεκτο ήταν που γύρισε και είπε (στους βουλευτές της συμπολίτευσης ότι είναι γελοίοι). Και τρίτο σημείο, όπου προφανώς εκνευρισμένος και αισθανόμενος ότι η μάχη δεν πήγε καλά, στο τέλος, όπου δεν δέχθηκε ότι μίλησε ο πρωθυπουργός και τελείωσε και καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του και εκείνος σηκώθηκε και ζητούσε επίμονα το λόγο, μπαίνοντας σε μια διαδικασία διαξιφισμού με τον πρόεδρο της Βουλής για να απαντήσει στον πρωθυπουργό».