Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, είχε σήμερα ο υπουργός Υγείας, ’δωνις Γεωργιάδης.

Μετά το πέρας της συνάντησης, εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου, ο υπουργός ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που τον δέχτηκε, αλλά και για τις σοφές συμβουλές του, όπως είπε. Εξήγησε, δε, ότι είχε ζητήσει τη συνάντηση εδώ και μία εβδομάδα.

Σε ερώτηση σχετικά με τις καταγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για τη φαρμακευτική του πολιτική, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι είχε ζητήσει να υπάρξει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο τελευταίος, προκειμένου, όπως είπε, να διασώσει τον ΣΥΡΙΖΑ από ένα λάθος. «Κάποιος τον έχει πληροφορήσει ότι η τροπολογία αφορά 17 φάρμακα» τόνισε, εξηγώντας ότι αυτό δεν είναι αληθές.

«Αύριο στη Βουλή» συνέχισε, «θα ψηφιστεί η τροπολογία. Μετά από αυτό, ο κόσμος θα μπορεί να αποφασίσει εάν θα αγοράζει σε τιμές Σαμαρά ή σε τιμές Τσίπρα» υπογράμμισε. Και συμπλήρωσε: «Μπορώ να πάω στην Κουμουνδούρου ακόμα και σήμερα και να συναντηθώ με τον κ. Τσίπρα. Είναι θύμα των συνεργατών του. Θέλω να πιστεύω ότι δεν κρύβεται κάτι άλλο από πίσω».