Έκτακτη επιχορήγηση για πετρέλαιο προκείμενου να λειτουργήσουν άμεσα στα σχολεία στο δήμο Νάουσας ζήτησε ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Λάζαρος  Τσαβδαρίδη με παρέμβασή του προς τον Γιάννη Μιχελάκη. 

Μόλις έγινε γνωστό το πρωί οτι ο Δήμαρχος Νάουσας έκλεισε τα σχολεία επειδή υπήρχαν χρήματα για την αγορά πετρελαίου ο Ημαθιώτης βουλευτής αντέδρασε άμεσα και ζήτησε συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών αποκλειστικά επί του συγκεκριμένου θέματος. Ο κ. Τσαβδαρίδης εξέθεσε αναλυτικά το πρόβλημα και ζήτησε την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου προς επίλυσή του, μέσω της παροχής έκτακτης χρηματοδότησης για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολικών μονάδων του Δήμου Νάουσας οι οποίες επί του παρόντος παραμένουν κλειστές.

Ο κ. Μιχελάκης διαβεβαίωσε τον κ. Τσαβδαρίδη ότι για το ανακύψαν ζήτημα γίνονται προσπάθειες να υπάρξει έκτακτη χρηματοδότηση από τα αποθεματικά που αφορούν επιστροφές πετρελαίου θέρμανσης.

Οριστικές ανακοινώσεις θα γίνουν σε άμεσο χρονικό διάστημα από τον ίδιο Υπουργό Εσωτερικών μετά το πέρας της αναγκαίας συνεργασίας και συνεννόησης με το συναρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών.