Οι εργασίες του δευτέρου συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα το βράδυ.

Ωστόσο, ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα μιλήσει τελικά στο συνέδριο.

Αυτό προκύπτει από συζήτηση που είχε το Αθηναϊκό Πρακτορείο με τον βουλευτή Πειραιώς, ο οποίος απέφυγε να ξεκαθαρίσει το εάν θα τοποθετηθεί ή όχι, στο συνέδριο.

Όπως είπε ο κ. Μελάς, θα φύγει από τον χώρο του συνεδρίου, προκειμένου να απευθύνει ομιλία ιατρικού περιεχομένου, ως προσκεκλημένος του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στη συνέχεια θα σκεφθεί και θα αποφασίσει το εάν θα τοποθετηθεί, ενώ είπε ότι εμμένει στις απόψεις του.

Πάντως πριν απο λίγο, ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Χαϊκάλης, στη σύντομη τοποθέτησή του, άσκησε σκληρή κριτική σε όσους αποστασιοποιούνται από τις αποφάσεις του κόμματος, λέγοντας: «Ο κόσμος μάς έκανε βουλευτές, ψηφίζοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

«Το συμφέρον του ελληνικού λαού είναι η ιδρυτική μας διακήρυξη και δεν αμφισβητείται από κανέναν» είπε ο κ. Χαϊκάλης, παραπέμποντας προφανώς στις δηλώσεις Μελά, ο οποίος είχε πει ότι θα σταθμίσει την απόφασή του για τον ΠτΔ με βάση το συμφέρον του ελληνικού λαού.

Τέλος, ο κ. Χαϊκάλης απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο τον χαρακτήρισε «εθνικό κεφάλαιο που δεν ψήφισε ποτέ κανένα μνημόνιο».

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος: "Οι ΑΝΕΛ θα δώσουν λύση στην αυριανή κυβέρνηση" (ΦΩΤΟ)

Παναγιώτης Μελάς σε Πάνο Καμμένο: "Πάρε πίσω όσα είπες για βρώμικα μαξιλάρια" (ΗΧΗΤΙΚΟ)