Στην πολιτική έχουμε συνηθίσει οι έριδες, οι ίντργκες, και οι έντονες αντιπαραθέσεις να οδηγούν τουλάχιστον σε ... διαγραφές. Να όμως που γίνεται η μεγάλη ανατροπή και η πολιτική και συγκεκριμένα η μάχη για το Δήμο της Αθήνας,  έρχεται να ενώσει δύο ισχυρούς άνδρες, παρ’ ότι η κόντρα τους είχε αφήσει εποχή. 

Σύμφωνα με το SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο Ηλίας Ψινάκης είναι ο πρώτος υποψήφιος δήμαρχος που παίρνει το χρίσμα από τον Σαμαρά... όχι αυτόν του Μαξίμου, αλλά από τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος μέσα από το SECRET, κάνει το πρώτο βήμα, δίνει τόπο στην οργή, συστρατευόμενος με τον γνωστό manager στον αγώνα του για την δημαρχία της Αθήνας. Κι όταν ένας υποψήφιος έχει από πίσω του έναν Σαμαρά για να τον αβαντάρει, δεν έχει να φοβάται τίποτα! 

«Θα τον στηρίξω. Δεν κρατάω κακίες εγώ. Ψηφίζω Ψινάκη ... δαγκωτό», δηλώνει στο SECRET ο Τρύφωνας Σαμαράς βάζοντας τέλος στην μακροχρόνια κόντρα μεταξύ τους! 

Η υποψηφιότητα της συμφιλίωσης

Ηλίας Ψινάκης και Τρύφωνας Σαμαράς μετά την συνεργασία στο ριάλιτι fab-5 δεν χώρισαν μόνο τους τηλεοπτικούς τους δρόμους, αλλά ήρθαν και σε προσωπική αντιπαράθεση. Από τότε οι δυό τους δεν ξαναμίλησαν, αλλά ήρθε η πολιτική για να ενώσει τον εθνικό μας manager Ηλία Ψινάκη με τον εθνικό μας κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά. Το πρωτοσέλιδο του SECRET το περασμένο Σάββατο που αποκάλυπτε τα σχέδια του Ηλία Ψινάκη να είναι υποψήφιος, έκαναν τον μέχρι πρότινος άσπονδο φίλο του Τρύφωνα Σαμαρά να ... λυγίσει και να είναι ο πρώτος που δηλώνει «παρών» στον πολιτικό αγώνα του. 

«Προσωπικά η πολιτική σ’ αυτό το στάδιο της ζωής μου δεν με ενδιαφέρει. Τηλεόραση ή τραγούδι και show είναι κάτι που κάνω γιατί περνάω καλά κι εγώ, πάντα όμως παραμένω στο κομμωτήριό μου και στη δουλειά μου. Στον Ηλία όμως πιστεύω και θα τον στηρίξω. Είναι κορυφαίος manager και η Αθήνα είναι μια σταρ. ’ρα χρειάζεται έναν manager», σημειώνει ο Τρύφωνας Σαμαράς. 

Μένει ίσως τώρα μια πρόταση του Ηλία Ψινάκη να συμμετάσχει και ο Τρύφωνας στο ψηφοδέλτιό του. Αν ακολουθήσουν κι άλλες συμφιλιώσεις τότε έκλεισε από υποψήφιους ο Ψινάκης.  

Πηγή εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ