Μπορεί να τους χωρίζει άβυσσος σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο, ωστόσο υπάρχει και κάτι που τους ενώνει, όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά. Ο λόγος για τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Πάνο Καμμένο, οι οποίοι με τις μεταξύ τους κόντρες απασχολούν συχνά-πυκνά την επικαιρότητα. Οχι, μη φανταστείτε ότι έχουν τίποτα κοινά χόμπι ή ασχολίες.

Το στοιχείο που συνδέει τις πορείες τους αφορά το πρόσωπο του Διονύση Δαβουρλή, διευθυντή του γραφείου του υπουργού Υγείας. Βλέπετε, οι παροικούντες την κεντροδεξιά Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πως πριν από την προσέγγισή του με τον υπουργό, ο οποίος του ανέθεσε αυτό το κομβικό πόστο, ο Δαβουρλής είχε αντίστοιχο ρόλο στο γραφείο του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τον οποίο και ακολούθησε από την εποχή που διεγράφη από τη Ν.Δ. και μέσω Διαδικτύου έδωσε το νέο του πολιτικό στίγμα. Ως εκ τούτου, ανήκει στον πυρήνα των ιδρυτικών στελεχών των ΑΝ.ΕΛ., έχοντας αναλάβει από την πρώτη στιγμή περίοπτη θέση στο κομματικό οργανόγραμμα. 

Ωστόσο, στην πορεία η χημεία του με τον Πάνο Καμμένο «χάλασε» ελέω... ασυμφωνίας χαρακτήρων, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί με συνοπτικές διαδικασίες από το στρατηγείο του κόμματος. Η αναγνωρισιμότητά του πάντως στους κόλπους της ευρύτερης Κεντροδεξιάς (δραστηριοποιείται στην πολιτική από νεαρή ηλικία, έχοντας ξεκινήσει από μέλος της ΟΝΝΕΔ Ζωγράφου), αλλά και η εκτίμηση που του έτρεφε ο Αδωνις Γεωργιάδης αποδείχθηκαν αρκετές για να του εξασφαλίσουν τον επόμενο πολιτικό του σταθμό.