Για μία ακόμη φορά η εικόνα της Ολομέλειας της Βουλής κατά τη διάρκεια των εργασιών της ήταν... αποκαρδιωτική. Σήμερα το πρωί έγινε η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, αλλά τα έδρανα της Βουλής έμειναν άδεια.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ελάχιστοι βουλευτές από κάθε κόμμα έδωσαν το "παρών", ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν παρέστησαν ούτε οι 70 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα που κατέθεσαν την ερώτηση!

Ποιος ήταν ο λόγος που έλειπαν τόσοι πόλλοι; Είχαν κάτι σημαντικότερο να κάνουν ή μήπως επειδή σήμερα είναι Παρασκευή; Όποιος και να είναι ο λόγος είναι τουλάχιστον ανησυχητικό κάθε μέρα η εικόνα του Κοινοβουλίου να είναι αυτή, ενώ όποτε οι δημοσιογράφοι τους επισημαίνουν ότι δεν είναι σωστή αυτή η στάση, πολλοί βουλευτές... αντιδρούν. Χαρακτηριστική ήταν η φράση βουλευτή πριν λίγους μήνες, ο οποίος για να δικαιολογήσει την απουσία του από την κρίσιμη συζήτηση του προϋπολογισμού δήλωνε "σιγά μην πάω να ακούω τις μπούρδες του καθενός".