"Δριμεία" επίθεση κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουΐκ με αφορμή της δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών για τις αυξήσεις στα διόδια. 

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αποκάλεσε "ξεχασιάρη" τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες διέψευδε πως θα γίνει αύξηση, ενώ θυμήθηκε και την ατάκα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για το μνημόνιο που είχε προκαλέσει τεράστια εντύπωση. Αναλυτικά η δήλωση του Τέρενς Κουΐκ: 

"Διάβασα τι είπε με αμετροέπεια ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ότι "οι αυξήσεις στα διόδια έχουν ψηφιστεί από το 2007 - Όσοι το ξέχασαν ας το θυμηθούν". Η απάντησή μου είναι: Το 2007 οι Έλληνες δεν έπαιρναν τον σημερινό πακιστανικό μισθό. Ούτε συντάξεις της πείνας. Ούτε υπήρχαν 1,5 εκατομμύριο άνεργοι. Ούτε το καύσιμο κίνησης ήταν στα σημερινά επίπεδα. Οι περισσότεροι δεν το ξέχασαν, το θυμούνται. Ας τα θυμηθεί όλα αυτά και ο αδιάβαστος των Μνημονίων μεγαλοϋπουργός του ΠΑΣΟΚ, ένθερμος υποστηρικτής της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά. Ας θυμηθεί και τις δικές του διαψεύσεις πριν λίγες εβδομάδες στη Βουλή. Ο κ. Χρυσοχοΐδης μας προκύπτει και... ξεχασιάρης".