Οι περισσότεροι Ινδοί ήταν απασχολημένοι στις 23 Μαΐου με την καταμέτρηση των ψήφων των εκλογών που γινόταν τοπικά, ενώ μια άλλη ιστορία εκτυλισσόταν: Στην πόλη Sironj της Madhya Pradesh έψαχναν έναν ιερέα και αυτή η αναζήτηση πήρε παράξενη τροπή

Ο Vinod Maharaj, ο ιερέας που είχε τελέσει τον γάμο της γυναίκας στις 7 Μαΐου, ήταν προγραμματισμένο να τελέσει κι έναν άλλο γάμο, στην ίδια τοποθεσία στις 23 Μαΐου.

Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να τον αναζητούν, ανακάλυψαν ότι η 21χρονη γυναίκα, που είχε παντρευτεί λίγες μέρες πριν, έλειπε επίσης από το σπίτι της. Οι συγγενείς της γυναίκας υπέβαλαν καταγγελία, μετά την οποία η αστυνομία άρχισε να διερευνά την υπόθεση. Η γυναίκα είχε επιστρέψει στο σπίτι των γονιών της τρεις ημέρες μετά το γάμο σύμφωνα με τις τελετουργίες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα και ο ιερέας είχαν συνάψει ρομαντική σχέση τα τελευταία δύο χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ήταν ήδη παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο στο Dainik Bhaskar, η 21χρονη γυναίκα φεύγοντας πήρε μαζί της κοσμήματα που της είχε κάνει δώρο ο γαμπρός και η οικογένεια του καθώς και τα μετρητά που υπήρχαν στο σπίτι.