Δέντρο από άμμο στη Φλόριντα

Στον αμερικανικό νότο, στις παρυφές της Καραϊβικής όπου δεν χιονίζει ποτέ, το να είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από άμμο μοιάζει σχεδόν φυσική επιλογή. Έτσι κάθε χρόνο στη Φλόριντα επιλέγουν να φτιάξουν χριστουγεννιάτικο δέντρο από άμμο. Χρειάζονται 600 τόνοι άμμο για να καταφέρουν να το φτιάξουν και έχει ύψος περίπου 10 μέτρα.

2-106

Δέντρο από φανάρια στο Λονδίνο

Στο Λονδίνο στολίζουν τα φανάρια τους! Το χριστουγεννιάτικο δέντρο από φανάρια το έχει δημιουργήσει ο Γάλλος γλύπτης Pierre Vivant το 1993. Έχει 8 μέτρα ύψος και 75 φανάρια τα οποία μπορούν και τα χειρίζονται από υπολογιστή.

3-85

Δέντρο από ανθρώπους Ινδία

Οι Ινδοί από την άλλη δεν είναι χριστιανοί, απλώς ήθελαν να μπουν στο βιβλίο Γκίνες. Έτσι, το μεγαλύτερο ανθρώπινο δέντρο που μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες, έγινε στην Ινδία στις 19 Δεκεμβρίου το 2015. Οι άνθρωποι που χρειάστηκαν για να το δημιουργήσουν ήταν 4.030. Φορούσαν ρούχα με διαφορετικά χρώματα για να μπορέσουν να το σχεδιάσουν όπως ήθελαν.

4-62

Χριστουγεννιάτικο δέντρο ολόγραμμα Ολλανδία

Πάντα πρωτοπόροι οι Ολλανδοί, το 2013 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας δημιούργησαν ένα δέντρο με ολόγραμμα. Το ύψος ανέρχεται στα περίπου 7,5 μέτρα και είναι σχεδιασμένο για να μπορεί ο κόσμος να το δει από όποια οπτική γωνία κι αν κοιτάξει.

7-17