Bubble football

Τι να γράψει κανείς για το συγκεκριμένο άθλημα. Είναι ολοφάνερο ότι το σκέφτηκε κάποιος πρώην αθλητής ποδοσφαίρου που μάζευε τις κίτρινες με το τσουβάλι. Έφτασε στα όρια του ο άνθρωπος και λέει ως άλλος Χλαπάτσας: "έτσι, είστε; Θα δείτε τι θα πάθετε. Θα σας δείξω εγώ". Κάπως έτσι λοιπόν σκέφτηκε να χώσει όλους τους παίκτες μέσα σε μεγάλες φουσκωτές μπάλες και να γίνει ένας μικρός χαμός.





Bossaball

Σας το είχαμε παρουσιάσει αναλυτικά το περασμένο καλοκαίρι και έκτοτε ψάχναμε να βρούμε το πως δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο άθλημα. Η μόνη λογική εξήγηση που βρήκαμε είναι ότι είχαμε να κάνουμε με κάποιον ο οποίος ήταν κοντός για βόλεϊ και καλά στα κολπάκια με την μπάλα. Πήρε λοιπόν τραμπολίνο και άρχισε να παίρνει την εκδίκηση του κατά της άδικης κοινωνίας.


Sepak Takraw

Εντάξει, τώρα τι να πούμε. Αυτός που σκέφτηκε το Sepak Takraw πριν από μερικούς αιώνες έβλεπε μπροστά ο άνθρωπος. Υπάρχουν αναφορές ακόμα και από τον 15ο αιώνα ότι στη Μαλαισία έπαιζαν το συγκεκριμένο άθλημα που συνδυάζει ποδόσφαιρο, βόλεϊ σε γήπεδο του μπάντμιτον. Τα πάντα όλα που λέει και μια ψυχή.





Underwater Hockey

Έχουμε συνηθίσει τα καλοκαίρια να βλέπουμε τους ψαροντουφεκάδες να πηγαίνουν και να βγάζουν τα ωραία τα ψαράκια τους και τα χταποδάκια τους. Εάν τώρα εσείς δείτε κάποιους που να σας μοιάζουν με ψαροντουφεκάδες και να είναι σε πισίνα τότε μάλλον θα παίζουν υποθαλάσσιο χόκεϊ. Γερά πνευμόνια να έχει κάποιος και όρεξη για υποθαλάσσιο ξύλο.