ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 20΄

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 1 ΩΡΑ + 30΄ 

ΚΟΣΤΟΣ: € 3,30 η μερίδα

 

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι, ελιά ή σπάλα*, σε μεγάλους κύβους

100 ml έ.π. ελαιόλαδο

2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

1 σκελίδα σκόρδου, καθαρισμένη

1 κλωναράκι φρέσκου δεντρολίβανου (τα φύλλα) ή 1 κ.γ. ξερό, τριμμένο 

1 κλωναράκι φρέσκου θυμαριού (τα φύλλα) ή 1 κ.γ. ξερό, τριμμένο

1 φύλλο δάφνης

1 ποτήρι κόκκινο ξηρό κρασί

1 ξυλάκι κανέλας

4-5 ντοματίνια, κομμένα στα 4 ή 100 γρ. ντομάτα κονκασέ από κονσέρβα

10-12 λιαστές ντομάτες σε λάδι

2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια, σε λεπτές ροδέλες

αλάτι & πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση ΕΔΩ...