Μοσχαράκι με λιαστή ντομάτα!
Το πιο λαχταριστό μεσημεριανό...
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 20΄
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 1 ΩΡΑ + 30΄
ΚΟΣΤΟΣ: 3,30 η μερίδα
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι, ελιά ή σπάλα*, σε μεγάλους κύβους
100 ml έ.π. ελαιόλαδο
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδου, καθαρισμένη
1 κλωναράκι φρέσκου δεντρολίβανου (τα φύλλα) ή 1 κ.γ. ξερό, τριμμένο
1 κλωναράκι φρέσκου θυμαριού (τα φύλλα) ή 1 κ.γ. ξερό, τριμμένο
1 φύλλο δάφνης
1 ποτήρι κόκκινο ξηρό κρασί
1 ξυλάκι κανέλας
4-5 ντοματίνια, κομμένα στα 4 ή 100 γρ. ντομάτα κονκασέ από κονσέρβα
10-12 λιαστές ντομάτες σε λάδι
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια, σε λεπτές ροδέλες
αλάτι & πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση ΕΔΩ...