Μπακαλιάρος σε κουρκούτι μπύρας, με σκορδαλιά αμυγδάλου!
Δοκιμάστε να πρωτοτυπήσετε...
Υλικά
800 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου, ξαρμυρισμένο, κομμένο στα 8
1½ κούπα έ.π. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
αλάτι & πιπέρι
1½ κούπα έ.π. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
250 ml ξανθιά μπίρα
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κ.γ. ξύσμα λεμονιού, ακέρωτου
αλάτι & πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
2 μέτριες πατάτες (περίπου 300 γρ.)
½ κούπα έ.π. ελαιόλαδο
½ κούπα αμύγδαλα, αποφλοιωμένα (λευκά)
3 σκελίδες σκόρδου
50 ml μηλόξιδο ή απλό ξίδι
αλάτι & πιπέρι
Για την εκτέλεση πατήστε ΕΔΩ