Υλικά
4 μέτρια παντζάρια
4 ξερά κρεμμύδια
4 κ.γ. ξίδι από κόκκινο κρασί
4 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
250 γρ. μαυρομάτικα φασόλια, ρεβίθια και φακές χοντρές (ανάμεικτα)
2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
1/3 φλ. έ.π. ελαιόλαδο
4 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί
2 λιαστές ντομάτες
αλάτι & πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση στο alatikaipiperi.gr