ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 20΄

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 35΄

ΚΟΣΤΟΣ: € 2,10 η μερίδα

 

Mprizola-xoirini-diplopsimeni-590-z

Υλικά

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

24 μικρές πατάτες με τη φλούδα* τους, κομμένες στα 4, ή 12 μέτριες, κομμένες στα 8 

2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 

 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ

4 χοιρινές μπριζόλες με κόκαλο, κομμένες ανά δύο**, ή 4 μονές 

2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 

2 σφηνάκια λευκό ξηρό κρασί

2 κ.σ. μαρμελάδα μανταρίνι ή βερίκοκο

1 ρίζα τζίντζερ (περίπου 60 γρ. ακαθάριστη), καθαρισμένη και τριμμένη

2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη 

 

½ κ.γ. κόκκινο πιπέρι 

2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο 

αλάτι & πιπέρι 

Για την εκτέλεση πατήστε ΕΔΩ