Σαγανάκι με τηγανητό αβγό στην τρύπα του!
Νόστιμο και γρήγορο...
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10΄
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 2΄
ΑΝΑΜΟΝΗ: 5΄
ΚΟΣΤΟΣ: 2,50 η μερίδα
Υλικά
4 φέτες σκληρού τυριού (κατά προτίμηση κεφαλογραβιέρα ή γραβιέρα), πάχους 2 εκ.
4 αβγά
έ.π. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
4-5 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.σ. μαϊντανό, πολύ ψιλοκομμένο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
Για την εκτέλεση ποατήστε ΕΔΩ