ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10΄
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 2΄
ΑΝΑΜΟΝΗ: 5΄
ΚΟΣΤΟΣ: € 2,50 η μερίδα


saganaki-me-abgo-590-z


Υλικά

4 φέτες σκληρού τυριού (κατά προτίμηση κεφαλογραβιέρα ή γραβιέρα), πάχους 2 εκ.
4 αβγά
έ.π. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
4-5 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.σ. μαϊντανό, πολύ ψιλοκομμένο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα

Για την εκτέλεση ποατήστε ΕΔΩ