Παρτσάλκα: Πιπεριές με ρύζι στον φούρνο!
Φτιάξτε ένα πεντανόστιμο μεσημεριανό...
Ένα φαγητό φτιαγμένο με το προϊόν σήμα κατατεθέν της Φλώρινας, τις κόκκινες γλυκές πιπεριές της. Των οποίων τα αρώματα και η μεστή γλυκοπικάντικη γεύση καμία σχέση δεν έχουν με τις "τύπου Φλωρίνης" που κατακλύζουν την αγορά.
ΓΙΑ 2-3 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 20΄
ψησιμο: 45΄
Υλικά
4-5 ξερές πιπεριές*
4-5 πιπεριές τουρσί**
2 ξερά κρεμμύδια
2-3 κουταλιές ντομάτα, τριμμένη
1 κούπα ρύζι Καρολίνα
ξερό δυόσμο
3 κούπες ζωμό από βρασμένο κρέας (ή από διαλυμένο κύβο)
λάδι για το τσιγάρισμα
αλάτι, μαύρο πιπέρι
Για την εκτέλεση πατήστε ΕΔΩ