ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:20΄
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 1 ΩΡΑ
ΨΗΣΙΜΟ: 1 ΩΡΑ
ANAMONH: 10΄
ΚΟΣΤΟΣ: € 1,20 η μερίδα

ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΝΕΡΑΝΤΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ
Υλικά
500 γρ. ρεβίθια
φλούδα από 1 νεράντζι (ή πορτοκάλι)
½ ποτήρι έ.π. ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κλωναράκι δεντρολίβανου, τα φύλλα, ή 1 κ.γ. ξερό, τριμμένο 
1 ποτήρι χυμό από νεράντζι (ή πορτοκάλι)
αλάτι & πιπέρι

Για την εκτέλεση πατήστε ΕΔΩ