Παρφέ σοκολάτα γάλακτος με καραμελωμένα φουντούκια
Ό, τι πρέπει για τις απογευματινές... λιγούρες!
ΓΙΑ 4-6 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 30΄
ΒΡΑΣΙΜΟ: 4΄
ΑΝΑΜΟΝΗ: 1 ώρα
ΚΟΣΤΟΣ: 2,30 η μερίδα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΦΕ
200 γρ. λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική
120 γρ. ασπράδια αβγών (περίπου 4 αβγά)
380 γρ. Gianduja γάλακτος* ή κουβερτούρα γάλακτος
400 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
100 γρ. φουντούκια
40 ml νερό
100 γρ. ζάχαρη
20 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
Διαβάστε την εκτέλεση στο alati&piperi.gr