ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:20΄
ΨΗΣΙΜΟ: 10΄

ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΨΑΡΟΜΠΟΥΚΕΣ

Υλικά
600 γρ. φιλέτο ψαριού, χωρίς κόκαλα (γαλέος, πέρκα, γλώσσα) 
7-8 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
2 αβγά, χτυπημένα με λίγο γάλα
30 γρ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί  
30 γρ. νιφάδες βρόμης (κουάκερ) 
30 γρ. τυρί κίτρινο, τριμμένο
1 κ.γ. σκόρδο, λιωμένο 
1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
αλάτι & πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση στο alati&piperi.gr