Μήνυμα ελπίδας και μια νότα χαράς ήθελαν να δώσουν τα μέλη της μπάντας του δρόμου «Ρόμβος», τα οποία βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης να παίζουν μουσική έξω από την Πνευμονολογική Κλινική του Παπανικολάου, ένα από τα νοσοκομεία που δίνουν από την πρώτη στιγμή έντονη μάχη με τον κοροναϊό.


«Θέλαμε να στείλουμε στους ανθρώπους αυτούς τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση και καλή υγεία», εξήγησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Λεωνίδας Καραμάνης, μέλος του "Ρόμβου" και φοιτητής ιατρικής. «Και ως γιατροί και ως φοιτητές ιατρικής γνωρίζουμε τι συμβαίνει αυτή την περίοδο και συγκεκριμένα στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. κι αυτό έπαιξε τον δικό του ρόλο στο να κάνουμε αυτή την κίνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ο "Ρόμβος" είναι μπάντα δρόμου, που έχει ξεκινήσει να παίζει μουσική ως ομάδα πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Όπως οι περισσότερες μπάντες, τα μέλη της είναι παρέα. «Είμαστε φίλοι» λέει ο Λεωνίδας, επισημαίνοντας πως και μεμονωμένα -πριν από τη συγκρότηση της μπάντας- αλλά και μετά ως ομάδα έλεγαν τα κάλαντα τις γιορτινές αυτές ημέρες στα νοσοκομεία και τους ασθενείς. «Φέτος, όμως, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο κι επιλέξαμε να στείλουμε μ' αυτόν τον τρόπο τις ευχές μας», σημείωσε.

Συγκινητικές στιγμές σήμερα στο Γ.Ν.Γ. «Παπανικολάου» με τους ασθενείς (αυτούς που μπορούσαν) στα παράθυρα , να...

Δημοσιεύτηκε από Krystalia Moschota στις Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020