Αρνάκι στη λαδόκολλα με μουστάρδα & ρύζι!
Πεντανόστιμο μεσημεριανό
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 20΄
ΨΗΣΙΜΟ: 1 ώρα + 10΄
ΚΟΣΤΟΣ: 3,50 η μερίδα
ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ & ΡΥΖΙ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ
1 αρνίσιο μπούτι (περίπου 1.200 γρ.), κομμένο σε μικρά κομμάτια (σαν μπριζολάκια)
4 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
2 σφηνάκια ρακή
4 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
10 κλωναράκια φρέσκου θυμαριού, τα φυλλαράκια ή 2-3 κ.σ. ξερό, τριμμένο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
αλάτι & πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ
2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
250 γρ. ρύζι μπασμάτι
700 ml ζωμός λαχανικών (σπιτικός ή ψυγείου)
αλάτι & πιπέρι
λαδόκολλα και σπάγκος για το τύλιγμα
Δείτε την εκτέλεση στο alati&piperi.gr